Get Your sisustustyyli Käytössä – Kathryn M. Irlanti Bootcamp Experience

Viime kuussa menin Kathryn M. Irlannin sisustustyyli Bootcamp Los Angeles.

Se olisi Kathryn kansainvälisesti ymmärrettävä suunnittelija, EI Kathy entinen SI kansi malli. Yksi Hollywoodin Exec väitti minulle, ”uskoin puhuit suunnittelusta koko ajan. Valitettavasti nyt keskustelumme on päätyi vähemmän kiehtovaa minulle.” samoin hauska. Täytyy kuten Hollywood.

Olisi vaikea selittää pakattu neljä päivä rutiinia yhden lyhyen blogikirjoitus. Kaiken kaikkiaan se oli uskomaton kokemus. Olin erittäin vaikuttunut Kathryn sekä hänen ryhmänsä, Jen, Rebecca sekä Francesca. Löysin paljon sekä nauttia täyttävän kollegani bootcampers.

Oli vain seitsemän meistä. kuusi olivat eri vaiheissa meidän uran. Yksi bootcamper oli uuden talon. Hänelle se oli suuri mahdollisuus nähdä miten suunnittelija toimii. Jotkut bootcampers oli astetta sisustustyyli sekä omat näyttelytilat, kun taas toiset olivat itseoppinut sekä juuri aloittamassa. Se oli erinomainen yhdistelmä.

Jos katselevat miljoonan dollarin DECORATORS tai uloskirjaamaasi mitään Kathryn ymmärrät, että yhdessä on taitava tekstiilejä sekä sisustusarkkitehti, hän on hämmästyttävä isäntä. Olemme tyytyväisiä raskasta hitters liiketoimintaa sekä siinä todetaan jotain Kathryn että jokainen hän esitteli meille oli lämmin sekä alas-ja maan päällä.

Työpaja järjestettiin (sidonta, kirjat, leivonnaisia!) Saimme erinomaisen pähkinöitä sekä pultit info sekä neuvoja liiketoiminnan suunnitteluun. Oli vierailevia puhujia, jotka puhuivat määritellä teollisuuden, branding, tuotekehitys, julkisuutta, samoin kuin sosiaalisen median.

Olemme niin ikään vieraillut useita korkean profiilin näyttelytilat Kathryn, kuten Lucca, Nathan Turner, Martyn Lawrence Bullard, Peter Dunham, Christopher Farr, Jasper, Pat McGann jne

Martyn n oli meidän viimeinen showroom pysäkki. Hänellä oli juomia sekä quips meille.

Oli seisokit sekä (ja paljon viiniä ruokailun). Menimme vaellukselle Will Rogers määrittää Park huonosti näkymät Tyynellemerelle. Se ei ollut pakollista kuitenkaan mukava tapa aloittaa pitkän päivän. Sinä päivänä kävimme Kathryn’in kirjapainon. Hän avasi sen Los Angeles sijaan ulkoistamalla työt. aika kuluu kädenjälki materiaali ei ole vitsi sekä siksi se on kallista.

Olemme työskennelleet meidän mielialan / esitys laudat työpaikoillemme panosta Kathryn sekä hänen ryhmänsä. Halusin vetää hiuksiani ulos, kun yritin tehdä pohjapiirrokseni käsin. Onneksi minulle, eräs kollegani bootcampers oli keittiö sekä kylpy suunnittelija. Hän puhui minut pois kielekkeelle.

En voi todella valtio, joka korostaa (oli monia) Työpajan oli suosikkini. Voin todeta palasin Roomaan tunne innoissaan tulevasta sekä innoittamana.

Saat lisätietoja tulevasta leirejä, tarkastaa ulos Kathryn n verkkosivuilla.

Kathryn’in Casablanca Tulosta.

Kathryn show tilaa West Hollywoodissa. Saatan viettää tuntikausia siellä. upea kankaat.

Puhaltaa kuivaus välillä näyttöjä.

Tulostaminen materiaali käsin.

Kuten Martyn sanoisi, ”Sisustus on täysin herkullista!”

Jeffrey Alan Marks, Kathryn M. Irlanti sekä Ross Cassidy. Hyvä ystäväni Erica oli erittäin onnellinen nähdessään Red housut edustettuina L. A.

Designing Women vaellus.

Mieliala / esitys levyt.

Kangas näytteitä Kathryn showroom.

Toinen kuva Kathryn M. Irlannin showroom.

Jaa tämä:
Pinterest
Facebook
Viserrys
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Menin takaisin Cali – La Cienega style Quarter – Legends 2015May 26, 2015In “AGD”
Io Adoro – Sokeri Paperi – Los Angeles, CaliforniaNovember 6, 2012In “Design”
Kymmenen vuotta sitten siirryin Rooma, ItalyApril 4, 2018In “AGD”