Pay-as-you-go VoIP-hälytysvalvontapalvelu

Steve Nuttin lähettäminen-“Nuttsoft Ltd on ottanut käyttöön Diginet-nimisen laitteen, joka yhdistää kaikkiin hälytysjärjestelmiin ja lähettää hälytyssignaalit IP: n kautta. Se voi lähettää tavanomaisiin seurantakeskuksiin, jos he päättävät tukea sitä, mutta se on kehitetty toimimaan Ison -Britannian virtuaalisen seurantakeskuksen kanssa.

Diginet on itsenäinen piirilevy, joka voidaan liittää mihin tahansa turvallisuuteen ja turvallisuuteen / palo- / CCTV / lääketieteelliseen järjestelmään helpottaaksesi hälytyssignaalien välittämistä Internetin kautta virtuaaliseen valvonta-automaattiseen valvontapalveluun. Siinä käytetään tavanomaista ADSL: ää tai muuta aina omaa yhteyttä.

Tarkkailtuun sivustoon se liittyy tavanomaiseen hälytyspaneelin kommunikaattoriin, jotka lähtee 16 tuloksensa kautta, poistamalla hälytyspaneelin ajoneuvon modeemin vaatimus ja yhteensopimattomien protokollien huolenaihe. Siinä on 16 lähtöä, joiden avulla valvontakeskus tai loppukäyttäjä voi hallita muita laitteita. Lähtevät hälytysviestit ja saapuvat ohjauskomennot käsittelevät virtuaalisen valvontapalvelun, ja yhteystiedot ilmoitetaan vastaavasti.

Vahtikoiratila on saatavana, jonka avulla Diginet voi seurata verkkoyhteyksiä ja käyttää paikallisia lähtöjä vikaantumisen jälkeen. Tätä voidaan käyttää varmuuskopiointilaitteiden asettamiseen PSTN: n, radion tai GSM: n kautta. Erityinen käyttöliittymäohjelmisto sisältyy DigineT: n määrittämiseen tietokoneen sarjaportin kautta. Verkko -asetukset voidaan asettaa manuaalisesti tai automaattisesti hankkia DHCP -palvelimelta (yleensä ADSL -reititin).

Ominaisuuksia ovat:

16 tuloa kommunikaattorin lähdöjen tai tavanomaisten hälytyspaneelien releiden rajaamiseksi

16 lähtöä paikallisten laitteiden hallitsemiseksi

Puhelinyhteyttä ei vaadita (ei puhelukustannuksia)

Käyttää olemassa olevaa ADSL -reititintä tai kaapelimodeemilaitteistoa

Ilmoittaa virtuaalisesta seurannasta reaktiona hälytyksiin

Kommunikoi varmuuskopiopalvelimen kanssa, jos pääpalvelin epäonnistuu

Toissijainen hälytyssignalointilaitteet voidaan laukaista, jos Internet -yhteys epäonnistuu

Nopeampi reaktio kuin tavanomainen seuranta

24.7.2017 pääsy tietoihin

Maksa kun menet

VoIP -yhteensopiva

Globaali kattavuus ”

Steve@youralarm.com: www.youralarm.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku