Search for:
X10 MT12 Pieni ajastin – Arvostelu

Lähetys Steve Edwards – Viime vuosina olen rakentanut melko suuren kokoelman X10 -laitteita, tämä on yksi tärkeimmistä asioista, jotka pidän noin x10: stä, voit aloittaa Hyvin perusasennus ja lisää siihen myöhemmin. Oma X10 -järjestelmäni alkoi pienellä ajastimella ja parilla pistoke moduulilla.

Vanha tyylini pieni ajastin on työskennellyt virheetömästi ottaen huomioon, että minulla on ollut ja se on edelleen päivittäisessä käytössä, mutta rehellisesti sanottuna se ei ole maailman kaunein asia, ja niin kun törmäsin sen korvaamiseen viikoittaiseen retkelleni Letts -arvosta Automatisoi verkkosivusto, jonka olin heti kiinnostunut.

Laatikkoon sisältyy itse yksikkö, voimapakkaus, voimajohto ja pieni, mutta selkeä käsikirja. Ensivaikutelmat ovat hyviä, yksikkö on ehkä vähän ”muovinen”, mutta se on valtava parannus edelliseen yksikköön nähden. Vanha 80 -luvun tyylinen LED -näyttö on korvattu uudemmalla LCD -taustavalaistulla, tämä mahdollistaa paljon lisätietoja näkyvän, samoin kuin talon koodin, akun alhaisen merkintä (paristojen on pidettävä muisti ehjänä virranleikkauksen tapahtuma) ja osoitus neljän X10 -koodin tilasta, joka vastaa kovia painikkeita yläosassa.

Napsauta Kuvaa saadaksesi suuremman version

Napsauta Kuvaa saadaksesi suuremman version

Niille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta pienestä ajastimesta, se on yhdistetty kello ja X10 -ohjain yhdessä, se antaa suoran hallinnan jopa kahdeksan laitetta yksikön päällä olevista painikkeista ja sillä on myös hälytystoiminto, joka kuulostaa summerilta Herätä sinut, voit myös lähettää X10 -signaalin, joten voit saada sen kytkemään esimerkiksi makuuhuoneen valot päälle. Torkkuominaisuus on myös saatavana.

Napsauta Kuvaa saadaksesi suuremman version

Ajastimen tekee kuitenkin melko voimakkaan kyvyn ohjelmoida jopa 64 tapahtumaa, jotka voivat ampua automaattisesti tietyinä aikoina. Esimerkiksi ohjelmointi on yksinkertaista: Jos asetat ohjelmoidun ajan 14:55 ja painamalla sitten Moduulin 2 -painiketta, ohjelmoit kyseiseen yksikkökoodiin asetetun ulkoisen moduulin kytkemiseksi päälle klo 14.55 joka päivä. Lisäominaisuus on turvallisuudelle, ajoitetut tapahtumat voidaan satunnaistaa automaattisesti valojen kytkemiseksi päälle ja pois päältä hieman eri aikoina päivittäin, jotta talosi “asui”.

Minulla on kuitenkin pari vähäistä ongelmaa uuden suunnittelun kanssa, ensimmäinen on se, että pieni ajastin lähettää vain X10 -komentoja, se ei voi vastaanottaa niitä, tämä osoittaa, että jos käytät jotain muuta X10 Pieni ajastin Yksiköiden todellinen tila ei muutu näytöllä, tämä on totta myös, jos käytät kaikkia yksiköiden kaikkia valoja/pois -painikkeita. Näyttö on hyödyllistä ohjelmoinnille, mutta on helppo nähdä, mitä teet, joten et eksy 64 tapahtumassa.

Napsauta Kuvaa saadaksesi suuremman version

Toinen muotoilu omituisuus on painikkeen asettelu, ohjauspainikkeet ovat melko pieniä, tämä johtuu osittain yksikön uuden pienemmän profiilin takia, ja ne ovat melko siistit osumaan etsimättä. Siellä on yksi kunnioitettu kokopainike, mutta omituisesti se on asetettu lähetettäväksi ja ”kaikki valot on” -signaali. Käsikirjassa se viittaa tähän painikkeeseen paniikkipainikkeena. Minusta on outoa, että joka päivä käytettäväksi yksikölle herätyskellona on oltava paniikkipainike pääohjauksena.

Napsauta Kuvaa saadaksesi suuremman version

Onneksi niille, joilla on kodin automaatioohjain, kuten Homevision, tämä ei ole ongelma, olen asettanut kaivoksen vaihtaakseni makuuhuoneen lampun tila vähän ohjelmointia.

Viimeinen mainittava asia on näytön kirkkaus, tämä ei ole ongelma sellaisenaan, mutta jos pidät makuuhuoneestasi suurena ja pimeänä, se valaisee huoneen jonkin verran.

Napsauta Kuvaa saadaksesi suuremman version

Kaiken kaikkiaan yksikkö tekee hyvää työtä erilaisista toiminnoistaan, herätyskellona sillä on suuri kova summeri herättääksesi sinut, koska X10 -ohjain se antaa sinulle suoran pääsyn useisiin yksikkökoodeihin ja X10 -aikatauluna se on yllättävän tehokas, 64 tapahtumaa on paljon leikkiä.

Huolimatta parista ongelmista, jotka olen huomauttanut Alv Mt12 At Let Automate Se on edullinen!

Uusi X10-mini-timeri Letts Automate -sovelluksessa

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Koska voimme!

Tässä on vähän viikonlopun hauskaa. Tämä leike “The Big Bang” -tapahtumasta X10: n jännittävästä maailmasta vastaa kysymykseen erittäin rehellisesti siitä, miksi teemme paljon näitä juttuja

[Kiitos James]

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Pay-as-you-go VoIP-hälytysvalvontapalvelu

Steve Nuttin lähettäminen-“Nuttsoft Ltd on ottanut käyttöön Diginet-nimisen laitteen, joka yhdistää kaikkiin hälytysjärjestelmiin ja lähettää hälytyssignaalit IP: n kautta. Se voi lähettää tavanomaisiin seurantakeskuksiin, jos he päättävät tukea sitä, mutta se on kehitetty toimimaan Ison -Britannian virtuaalisen seurantakeskuksen kanssa.

Diginet on itsenäinen piirilevy, joka voidaan liittää mihin tahansa turvallisuuteen ja turvallisuuteen / palo- / CCTV / lääketieteelliseen järjestelmään helpottaaksesi hälytyssignaalien välittämistä Internetin kautta virtuaaliseen valvonta-automaattiseen valvontapalveluun. Siinä käytetään tavanomaista ADSL: ää tai muuta aina omaa yhteyttä.

Tarkkailtuun sivustoon se liittyy tavanomaiseen hälytyspaneelin kommunikaattoriin, jotka lähtee 16 tuloksensa kautta, poistamalla hälytyspaneelin ajoneuvon modeemin vaatimus ja yhteensopimattomien protokollien huolenaihe. Siinä on 16 lähtöä, joiden avulla valvontakeskus tai loppukäyttäjä voi hallita muita laitteita. Lähtevät hälytysviestit ja saapuvat ohjauskomennot käsittelevät virtuaalisen valvontapalvelun, ja yhteystiedot ilmoitetaan vastaavasti.

Vahtikoiratila on saatavana, jonka avulla Diginet voi seurata verkkoyhteyksiä ja käyttää paikallisia lähtöjä vikaantumisen jälkeen. Tätä voidaan käyttää varmuuskopiointilaitteiden asettamiseen PSTN: n, radion tai GSM: n kautta. Erityinen käyttöliittymäohjelmisto sisältyy DigineT: n määrittämiseen tietokoneen sarjaportin kautta. Verkko -asetukset voidaan asettaa manuaalisesti tai automaattisesti hankkia DHCP -palvelimelta (yleensä ADSL -reititin).

Ominaisuuksia ovat:

16 tuloa kommunikaattorin lähdöjen tai tavanomaisten hälytyspaneelien releiden rajaamiseksi

16 lähtöä paikallisten laitteiden hallitsemiseksi

Puhelinyhteyttä ei vaadita (ei puhelukustannuksia)

Käyttää olemassa olevaa ADSL -reititintä tai kaapelimodeemilaitteistoa

Ilmoittaa virtuaalisesta seurannasta reaktiona hälytyksiin

Kommunikoi varmuuskopiopalvelimen kanssa, jos pääpalvelin epäonnistuu

Toissijainen hälytyssignalointilaitteet voidaan laukaista, jos Internet -yhteys epäonnistuu

Nopeampi reaktio kuin tavanomainen seuranta

24.7.2017 pääsy tietoihin

Maksa kun menet

VoIP -yhteensopiva

Globaali kattavuus ”

Steve@youralarm.com: www.youralarm.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku