Search for:
UCAM247 Esittele pistoke sekä Play WiFi IP CCTV -kamera [päivitetty]

Joskus digitaalinen talo voi näyttää siltä, ​​että se tarvitsee nykyään erittäin oman sysadminin. UCAM247: n kavereiden uusi House IP CCTV -kamera lupaa kuitenkin yksinkertaisen 3 -askeleen asennuksen.

Älä enää sekoita reitittimen portinsiirtoa, linkitä vain UCAM247i verkkoosi (langaton tai langaton), lataa ilmainen sovellus (iOS tai Android) ja siirry salasanaan. Se siitä. Voit tarkastella talosi kaikenlaisista Windowsista, Mac OSX: stä tai Linux -tietokoneesta, jolla on Intervect -pääsy myös ohjelmaan, sekä 140 punnan kamera ylpeilee aluksella videotallennuksessa Micro SD: lle, kaksi menetelmää, liikkeen anturi ja infrapuna yönäkö. Katso video ja täysi PR.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
CCTV -kamera ulkopuolella Color Night Vision, Ctronics 1080p PTZ Digital Zoom WiFi -turvakamera …
1 741 arvostelua
59,99 puntaa
Osta Amazonista

2
Turvakamera WiFi: n ulkopuolella, Dekco House CCTV -kamera, jossa on äänivalon hälytys, 1080p CCTV …
43 arvostelua
39,99 puntaa
Osta Amazonista

3
Anran Wireless Solar -turvakamera 360 °, 1080p WiFi -ladattava akku CCTV -kamera koti …
107 arvostelua
£ 84,99
Osta Amazonista

ominaisuudet

Plug & Play -älypuhelimien katselu

Ilmaiset iPhone- ja Android -sovellukset

Portin edelleenlähetystä ei vaadita

Ei vaadita DDN: tä

Ei reititintä pääsyä tarvittavaan

Korkearesoluutioinen video

Useita videovirtoja

Infrapuna yökuva

Todellinen väri IR -leikkaus suodatin

Liiketunnistin

Ajoneuvon videonauhuri

2 Menetelmä ääni

Suojattu videokäyttö

Luo vierailevia katsojia

Pitkä lajike WiFi 802.11b/g/n

Suojattu WiFi (WEP & WPA/WPA2)

Live -näkymä iPhonessa/iPadissa

Live View Android -laitteissa

Live View PC: ssä tai Macissa

640 × 480 (VGA), 320 × 240 (QVGA), 160 × 120 (QQVGA)

H.264 、 MPEG-4 、 MJPEG

Lehdistötiedote

Nerokkaiden langattomien IP -verkkokameroiden valmistaja UCAM247 esittelee tänään ainutlaatuisen WiFi -kameran, joka on tarkoitettu monenlaisiin toimintoihin, jotka vaihtelevat etäkäyttöisestä talon CCTV: stä, ja vanhusten seurantaan, suunniteltu maasta yhtä paljon kuin se on käytettävä vain muutama minuutti.

Toisin kuin perinteiset IP -kamerat UCAM247 -kamerat toimivat kaikenlaisissa laajakaistareitittimissä sekä ilman perinteistä monimutkaisuutta, joka liittyy verkkokameroiden asennukseen, joka voi sisältää sekoittamisen reitittimen asetuksiin sekä kolmannen juhlapalvelujen hyödyntämiseen.

”Useimmat IP -kameranvalmistajat tekevät vahvoja ilmoituksia siitä, kuinka yksinkertaiset heidän kameransa ovat konfiguraatioita sekä hyödyntämistä sekä kaikkia usein näitä sanoja kuulostavat ontolta. UCAM247: llä halutimme sanat ‘turhautuminen vapaaksi”Tarkoituksena on todella, että samoin kuin kameramme ovat todisteita pyrkimyksistämme, joiden avulla yksilöt voivat seuloa heille, mikä on heille merkitystä älypuhelimensa mukavuudesta todella plug-and-play-tapaan”, toteaa myös Bindu Gor, myynti, myös myynti mainosjohtajana UCAM247: ssä.

Ainutlaatuisesti UCAM247-kamerat voidaan asentaa sekä hallita suoraan iPhonesta, iPadista tai Android-laitteesta, joka käyttää mukana olevaa ilmaista sovellusta-joten ei enää ole vaatimusta, että tietokone ei aseteta minkään tyyppisiä paisuneita ohjelmistoja.

Varustettu pitkällä lajikkeella WiFi, infrapunainen yökuva, liikkeen anturi, sisäänrakennettu mikro-SD-videonauhuri, sähköpostivaroitukset ja enemmän jokainen UCAM247-kamera on olennaisesti täysin pakattu, all-in-yksi CCTV-järjestelmä, ilman ylimääräistä laitteistoa tai tarvitaan ohjelmistosovellus.

Joten ei vain yksilö etäisesti tarkastella online-video-videoistaan ​​tilauksestaan, mutta he voivat myös hallita sen toimintoja sekä arvioida minkä tahansa tyyppisiä liikkeitä laukaisivat tapahtumapidikkeet, jotka pidetään aluksella, riippumatta siitä, missä ne tapahtuvat.

Lyhyesti sanottuna, UCAM247 -kamerat ovat ympärillä helpointa IP -kameraa sekä täysin täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä viisasta vaihtoehtoa lapselle sekä lemmikkieläinten seurannasta, taloista sekä liiketoiminnan videoturvallisuudesta sekä monista muista hyödyntämisestä sitä paitsi.

Osta UCAM247 Kamera: UCAM247.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta

Clipsal-C-Bus-viisaampi arviointi

Lähetys: Paul Gordon-Clipsal on äskettäin vapauttanut uuden CBUS-viisaamman järjestelmän, joka näyttää tarjoavan erinomaisen tarjouksen mahdollisuuksien mukaan CBU: n automaattisten automaatteihin laajentaakseen CBUS-verkkoaan logiikkaominaisuuksilla. sekä ulkopuolinen kosketusnäyttökeskeinen hallintajärjestelmä.

Pohjimmiltaan viisaampi järjestelmä yhdistää parin olemassa olevan CBUS -yksikön toiminnot, jotka saatat jo omistamasi, samoin kuin lisää suorituskykyä, jota ei ole aiemmin tarjottu laitteistopohjaisessa yksikössä. Wiser suorittaa CBUS -verkon toimintojen noudattamisen:

Tarjoaa Ethernet -rajapinnan CBUS: lle (korvaamalla edellisen sukupolven CNI -yksikkö)

Logiikka moottori edistyneelle ohjelmoinnille (edellisen sukupolven PAC -yksikön korvaaminen)

Yleinen Ethernet-laajakaistareititin 802.1N Wi-Fi, Wan-satama ja 4 Lan-satama

Sisäänrakennettu ”viisaampi” -sovellus, joka toimittaa CBUS-graafisen käyttöliittymän etäasiakkaille

Kaikessa tästä toiminnasta sen vähittäiskaupan kustannukset ovat todella pienempiä kuin pelkästään nykyisen sukupolven CNI-järjestelmä, joten kukaan ei voi ottaa ongelmia yleisen paketin arvon kanssa.

Laitteisto – viisaampi järjestelmän laitteisto koostuu 3 erillisestä komponentista. Itse viisaampi reititin. Tämä on järjestelmän ensisijaiset ruuansulatuskanavat, samoin kuin kaikissa tarkoituksissa ja toiminnassa yleinen laajakaistareititin, kuten se, kuten todennäköisesti jo kotona, samoin kuin epäilemättä voi todella korvata nykyisen laajakaistareitittimen (totuudessa Se on tarkoitus asentaa tällä tavalla). Tämä järjestelmä on räätälöity Clipsalilla kuitenkin lisätäksesi logiikkimoottorin lisäkykyjä sekä kosketusnäyttösovellusta. Uskon, että räätälöity reitittimen ohjelmistosovellus toimitetaan julkisella lisenssillä, samoin kuin lähdekoodi tarjotaan pyynnöstä.

Toinen ensisijainen elementti on CNI. Tämä eroaa merkittävästi edellisen sukupolven CNI: stä; Se on muotoiltu vastaamaan ensisijaista viisaampaa järjestelmää (joten se ei ole DIN -moduuli, kuten vanhempi). Sitä on myös suunniteltu uudelleen sisäisesti eikä enää koostu Lantronix-laitteistosta Ethernet-rajapinnan toimittamiseksi, samoin kuin ei tarvitse Lantronix Redirector -ohjelmistosovellusta päästäkseen siihen. Tätä uutta CNI: tä voidaan käyttää itsenäisesti “vain” tyypillisenä CNI: nä tarvittaessa, joten voit hyödyntää sitä työkalupakkiohjelmistosovelluksella CBUS -verkon hallintaan. Sitä on kuitenkin luotu käytettäväksi viisaamman reitittimen kanssa, josta kolmas elementti tulee sisään.

Clipsal -puhelun kolmas ja lopullinen osa nipusta on “Buskbar” – tämä on passiivinen järjestelmä, joka toimittaa “sillan” viisaamman reitittimen ja CNI: n eri liittimien välillä, jotka yhdistävät nämä kaksi yhdessä sekä Power- että Ethernet -yhteyksien suhteen. Se lisää myös merkittävää mekaanista vakautta koko kokoonpanoon.

Kokoonpano – CNI -leikkeet – melko löysästi minun on sanottava – ensisijaisen viisaamman reitittimen yksikön pohjalle. Viinkipu kiinnittyy sitten kyseisen kokoonpanon sivulle, samoin kuin sen liittimet pariutuvat molempien yksiköiden voimansiirtoihin, 1 RJ45 LAN -liittimeen jokaisessa yksikössä sekä reitittimen WAN -liittimen kanssa. Vain 1 PSU toimitetaan paketin mukana, joten väylä on välttämätön, jos haluat toimittaa virtaa molemmille yksiköille; Viinkipalkki koostuu yhdestä tehon astiasta, johon PSU on kytketty, jonka se jakautuu toimittamaan voimaa molemmille aktiivisille komponenteille. Viinilähde koostuu samoin yhdestä RJ45 -pistorasiasta, joka kulkee reitittimen WAN -satamaan. (Tämä päätyi ratkaisevan tärkeänä pitääkseen mielessä myöhemmin!). 3 Wi-Fi-antennia on samoin laatikossa, jonka dokumentaatio on asennettava “vaurioiden” estämiseksi-vaikka tarkoittaisitkin kytkeä Wi-Fi-suorituskyky pois.

Kun järjestelmä on koottu, se voidaan seinälle asennettaessa käyttämällä takapinnan avainreikiä, tai se voidaan seisoa tasaisella pinnalla hyödyntäen pakkaukseen sisältyvää leike-jalkaa.

Yhteydet – CBUS -yhteys on CNI: n avulla; Alla on irrotettava muovinen kuori, joka on CBUS+: n ja CBUS: n yleinen ruuvipäät, joka hyväksyy vain bared-johdot. Suorilla on erittäin heikko leikkausjohdon puristin ja pieni napanuoran poistumiskyvyn. Tämä osa tuntuu mielestäni melko lempeältä, vaikka ihannetapauksessa silloin, kun linkitetty ei ole kiinnitetty, joten en usko, että tämä on yhtä hyvin kysymys, mutta olisin huomannut sen olevan paljon helpompaa, jos CBUS -yhteys oli myös myös RJ45: n avulla. (Vaikka voin ymmärtää, miksi Clipsal on tarkoituksella valinnut pitämään ne erilaisina mahdollisen väärin yhteyden estämiseksi). CNI: llä on yksi pää- ja LAN -pistorasia toisessa päässä, jotka molemmat täytetään väilyvällä (mutta jota voidaan tarvittaessa hyödyntää itsenäistä).

Ethernet -yhteys tehdään joko buskbarin avulla tai reitittimen LAN -satamien avulla. Tämä osa voi tulla melko hämmentäväksi, samoin kuin Clipsal -dokumentaatio voi tehdä vähän työtä tällä alueella. sINCE Wiser -reititin voidaan ottaa käyttöön ensisijaisena laajakaistareitittimesi tai lisäksi se voidaan vain lisätä yhtenä alueellisena laitteella sisäkaupungissasi, on olemassa useita erilaisia ​​menetelmiä, jotka yhteysvaatimus tehdään. Minulla (mielestäni monilla ihmisillä) on jo perustettu laajakaistani, samoin kuin on jo reititin sijaintiin, josta olen paljon enemmän kuin iloinen. Seurauksena minulla ei ollut halua arvioida nykyistä verkkoani uudelleen sovittamiseksi tähän laitteeseen, samoin kuin halusin vain linkittää sen olemassa olevaan lähiverkkoon, samoin kuin en hyödyntää sen Ethernet-reititysominaisuuksiaan. Tätä kutsutaan asiakirjojen vaihtoehtona B -yhteyssuunnitteluksi, samoin kuin tarpeita, jotka linkität sen olemassa olevaan lähiverkkoon minkä tahansa reitittimen tarjolla olevan portin avulla – ei sen avulla Buskbarissa – jonka muistat, että huomauin aiemmin, että reitittimen Wan -satama on ohitettu … – Viininkierto ei ole kohokuvioitu sanamuoto, joka tekee tavallisesta, että RJ45 -portti on vain WAN: lle, samoin kuin asiakirjat saattavat olla selkeämpiä (mutta kuka täällä lukee asiakirjat ennen kuin kytket kaikki kaikki?). Kun olet kuitenkin ymmärtänyt tämän asian, yhteydet ovat suhteellisen yksinkertaisia ​​tehdä, samoin kuin voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen: yksikön käyttöönotto, josta hauska todella alkaa.

Voi, samoin kuin laatikossa on 1 Gt: n USB -tikku, jossa on ohjelmistosovellus ja dokumentaatio – kuin CDROM – voi olla saatavana hyödyllisenä luulen …

Käyttöönotto – tässä on minulle – samoin kuin siitä, mitä olen nähnyt CBUS -foorumeilla – pikemminkin muutamille muille viisaammille omistajille – mikä tahansa alkoi purkaa. On ratkaisevan tärkeää ymmärtää muutama perusta, mutta pohjimmiltaan tärkeitä ideoita siitä, miten koko järjestelmä toimii.

Viisaampi ensisijainen järjestelmä ja CNI – vaikka linkitetään toisiinsa, eivät ole yksi verkkolaite. Viisaammalla reitittimellä on oma IP -osoite, samoin kuin CNI: llä on oma erillinen ja erityinen IP -osoite. Nämä kaksi yksikköä ovat vuorovaikutuksessa IP -verkon avulla, samoin kuin on oltava täsmälleen samassa aliverkossa.

Viisaampi järjestelmä tarvitsee IP -yhteyden CNI: hen Buy -ohjelmassa puhuakseen CBUS: lle – komennot annetaan viisaammasta CNI: lle IP: n kautta, samoin kuin CNI asettaa sitten komennot CBUS -verkkoon. Siksi viisaamman järjestelmän on ymmärrettävä, mistä CNI (ts. Mikä IP -osoite se on), ostoksena puhua sille

Laatikon ulkopuolella, mikä on asetettu tehtaan oletus -IP -kokoonpanoon, mikä melkein ei ehdottomasti ole olemassa olemassa olevalle verkollesi, joten monet yksilöt vaativat eri yksiköiden IP -osoitetta.

Näyttää siltä, ​​että sen pitäisi olla perus- ja yksinkertainen tehtävä kaikille meille, joilla on jopa alkeellista työskentelevää ymmärrystä IP -verkottumisesta, mutta viimeaikainen kokemus on kuitenkin osoittanut, että tämä operaatio on ollut syy valtavaan määrään ärsytystä jopa kokenut & Kokeneet verkon taitavat henkilöt, jotka työskentelevät IT & Networking Fields Day-In Day-Making -palvelussa. Se tulee tähän:

Viisaampi toimittaa oletusosoitteen kanssa: 192.168.2.1

CNI toimittaa oletusosoitteen kanssa: 192.168.2.2

Viisaampi * -ohjelmisto * reitittimessä * tietää *, että CNI on 192.168.2.2

Joten ostaessaan tehokkaasti, mikä työskentelee eri verkossa, tarvitaan kaikki 3 näistä kokoonpanopisteistä … vaikeus on, että jokainen niistä tarvitsee täysin erillisen kokoonpanotyökalun sekä erilaisen tekniikan sen päivittämiseksi:

Viisaampi reitittimen IP-osoite on määritetty selaimen ja sen sisäänrakennetun verkkopohjaisen järjestelmänvalvojan avulla

CNI IP -osoite on määritetty käyttämällä melko uutta CBUS IP -apuohjelmaa (osa työkalupakkia)

Viisaamman ohjelmiston ohje CNI: lle on määritetty kuvan lataamisen avulla

Käyttäjät ovat huomanneet, että kahden ensimmäisen toiminnan kokonaismäärä on suhteellisen helppoa, mutta huomaa silloin aina, että on ehdottoman mahdotonta saada aikaan Osta -työn julkaisemista palapelin viimeisen osan päivittämiseksi. Näyttää siltä, ​​että tilanne on, että viisaammassa ohjelmistosovelluksessa on pari turva -asetusta, jotka estävät päivittämästä minkä tahansa tyyppisiä asetuksia, samoin kuin ainoa menetelmä näiden rajoitusten palauttamiseksi on viisaamman kosketusnäytön käyttöliittymä, -mikä on helposti saatavilla vain, kun kaikki 3 IP-osoitetta ovat oikeat (antavat siten viisaamman ohjelmistosovelluksen puhua CNI: lle)-joten päädyt saalis-22: een.

Minun tapauksessani, samoin kuin monille muille henkilöille, jotka olen nähnyt julkaisemisen foorumeilla, tämän olosuhteen ainoa * -menetelmä on ollut palauttaa kaikki yksiköt takaisin tehtaan oletus -IP -osoitteeseen, jolloin vaiheessa Viisaampi kosketusnäyttökäyttöliittymä tulee jälleen helposti saataville selaimen avulla, ja se antaa sinun mukauttaa nämä turva -asetukset, jotka sitten sallivat PICE: nD julkaista työtiedostosi.

Tämä ohjelma tarvitsee, että linkität tietokoneen viisaampaan reitittimeen suoraan, ja asetat kyseisen tietokoneen olevan 192.168.2.x IP -osoite… – Voit käyttää sisäänrakennettua DHCP -palvelinta viisaammassa reitittimessä – jos sinulla on ‘ t jo sammuttanut sen aikaisemmin osana räätälöityjä konfiguroida se verkkoosi ..

Saatat hyvinkin uskoa, että se on myös paljon vaivaa, samoin kuin päättää vain linkittää WiFi: n avulla… samoin kuin riemukas käytännöllinen uskottu, että se olisi… – uskoin myös siihen … WiFi: llä on WPA-PSK-turvallisuus käytössä, samoin kuin niin pitkälle kuin voin kertoa, ei ole mitään mainintaa minkäänlaisissa asiakirjoissa, mikä on verkon ratkaiseva, joten on todella mahdotonta linkittää WiFi: een, kunnes sinä ‘ Ve, joka on ensimmäinen yhdistetty langallisten porttien avulla WiFi Passkeyn muuttamiseksi jotain, jonka tunnet!

Tämän tarinan moraali on – älä houkuttele kiirehtimään eteenpäin ja tekemään muutokset, joita vaadit ostamaan, jotta voitaisiin muodostaa viisaampi verkkoosi. Sinun on tehtävä tarvittavat määritysvaiheet erittäin määräävällä tavalla, jos haluat estää paljon angstia. Osta, joka sinun on noudatettava on: on:

Kokota gadget & Power It Up.

Kytke tietokone langallisen yhteyden avulla suoraan johonkin sen lähiverkkoportteihin – tee kaikki tarvittavat, jotta tietokone toimisi Wisers -oletusverkon osoitteessa 192.168.2.x

Osoita selain Wisers -käyttöliittymässä ja siirry viisaampaan käyttöliittymään.

Avaa viisaammassa käyttöliittymässä asetustuote ja salli kaikki 3 näkyvää valintaa. Tämä palauttaa turvallisuusasetukset, jotka mahdollistavat seuraavan työpaikan, joka julkaistaan.

Yhdistä gadgetiin, jolla on piikki- ja laiteohjelmistopäivitys – Nykyinen Noing -versio sisältää nykyisen tarjotun laiteohjelmiston kuvan, samoin kuin se näyttää melko muutaman julkaisun uudemmasta kuin laitteeseen asennettu versio, kun se lähti tehtaalta .

Siellä on mahdollisesti hieno käsite julkaistaksesi järkevää työsi tässä vaiheessa – joudut tekemään sen jossain prosessin vaiheessa … – vaadit järjestämään, mitä IP: t aiot muuttaa laitteita toisiinsa , ottaen huomioon, että CNI -osoite on määritettävä kyseisessä työtiedostossa…

Vain nyt sinun on uskottava kahden yksikön IP -osoitteiden muuttamiseen ja sen integroimiseen nykyiseen verkkoosi/

Jos pysyt tämän tekemisen ostamisen kanssa, sinun * pitäisi * olla melko sujuva aika siitä.

Käynnissä – Kun olet tilannut laitteen verkostossasi, mitä voit todella tehdä sen kanssa? Lyhyesti sanottuna käytät piikkisää ohjelmistosovellusta tuottaaksesi “projektin”, jonka julkaisit yksikölle. PAC -yksilöt tuntevat tämän prosessin, vaikka jotkut asiat ovat muuttuneet hiukan sopimaan viisauden ja PAC: n välisiin eroihin. Simuloidun näytön hyödyntäminen nauhoitetussa ilmapiirissä on edelleen valinta linkitetyn CBUS -verkko- ja laitteiden suunnitteluun, joten voit koota ja testata logiikkakoodia paljon kuin ennen. Yksi ensimmäisistä eroista, jotka huomaat, on uusi ”Widget Manager”, joka esittelee heti ensimmäisen kerran, kun suoritat, joka on sovittu uuden viisaamman projektin määrittämiseksi. Tässä kerrot viisaammalle, mitkä CBUS -tuotteet näytetään kosketusnäyttörajapinnalla. Prosessi on suhteellisen intuitiivinen; Aivan ensimmäisessä välilehdessä lisäät paikkoja, jotka edustavat talosi tiloja, jatka sitten toiseen välilehteen, johon voit lisätä ”funktioryhmiä” – nämä ovat gadget -luokituksia, kuten ”valaistus” ja niin edelleen. Viimeisenä viimeisessä välilehdessä lisäät todelliset CBUS -ryhmät ja kohtaukset jne. Se on melko paljon, että käytännön CBUS -kosketusnäytön perustana on ja juoksua, joka käyttää yllä lisättyjä laitteita.

Widget Manager, johon on lisätty joitain paikkoja

Muutaman käytännön ryhmän lisääminen

Valitse CBUS -ryhmät ja kohtaukset jne. Nykyisestä työkalupakit.

Napsauta täysikokoinen versio

Edellä esitetyn seurauksena viisaus kehittää välittömästi verkkosivun, joka koostuu kaikista lisätyistä tuotteista. Paikat näkyvät nauhana yläosaa pitkin, samoin kuin käytännölliset ryhmät näkyvät pylväänä vasemmalla. Kuvakkeet ovat niitä, jotka valitsin tarjottua oletusjoukosta, kun lisäsin nämä käytännölliset ryhmät, vaikka voit ohjelmata saada sen hyödyntämään melko paljon minkä tahansa tyyppisiä grafiikoita, joita haluat.

Huomaa, että se kehittää sinulle käyttöliittymän, joka voidaan tarkistaa joko laitekeskeisenä tai sijaintikeskeisenä asetteluna, samoin kuin voit vaihtaa nopeasti näiden näkymien välillä tai jopa integroida ne.

Huomaa, että vaikka se mainitaan kosketusnäytöliittymänä, sitä ei * tarvitse käyttää kosketuskehässä

IP -kameroiden katseleminen iPhonessa

Haluamme tarkistaa IP -kameramme iPhonessa, mutta jotkut mallit eivät ole niin hienoja Apple -laitteessa. Nykyinen rakastettu on Y-CAM, koska sen MJPEG-stream toimii erinomaisesti iPhonessa.

On kuitenkin olemassa menetelmiä akselin, Panasonicin, D-Linkin ja muiden kameroiden tuotemerkkien tarkistamiseksi sekä iPhonessa sekä muissa mobiililaitteissa. Tarkista erityiset URL -osoitteet, joiden avulla voit nähdä kuvia, kun uskot, ettet voisi ..

Vaikka jotkut kamerat hyödyntävät koodekkeja, joita iPhone ei tue, monissa tilanteissa on erityisiä URL -osoitteita, joita voin käyttää saavuttamaan streamit paljon enemmän mobiililaitteisiin. Muissa tilanteissa voit tarkastella viimeisen still -kehyksen kamerastasi. Vaihda : Kussakin esimerkissä alla oleva portti todellisella IP/verkkotunnuksellasi sekä porttinumerollasi. Esimerkiksi akselin tilanteessa se olisi – tai

Kameramalli: Paljon akselikameroita: http: // /jpg/image.jpg

Kameramalli: Paljon dlink -kameroita: http: // /image.jpg

Kameramalli: Akseli (2100, 205, 206, 206M, 206W, 207MW, 211, 213ptz, 221, 241S, 241Q) Mahdollinen URL: http: // : portti/jpg/kuva.jpg

Kameramalli: Akseli 205 -sovellus URL: http: // : portti/akseli-cgi/jpg/kuva.cgi? Kamera = 1 & resoluutio = 320 × 240 & pakkaus = 25 Pohja URL: http: // /akseli- cgi/jpg/kuva.cgi? resoluution = 640 × 480 & kamera = 1 & pakkaus = 20

Kameramalli: Akseli 240Possible URL: http: // /fullsize.jpg?camera=1f haluat muokata oletusakselin kamerakerjailijaa http: portti 80 porttiin 8001. Sitten pääset nokkasi avulla CAM: iin. tämä URL. Jos olet reitittimen toisella puolella, niin eteenpäin portti 8001 kameraserverin IP-osoitteeseen.Possible URL: http: // : portti/puolisko.jpg? Kamera = 4if, jonka halusi käyttää no-IP DDNS: ää Palvelu ja valitset URL -osoitteen “Camuniversal”: Mahdollinen URL:

Kameramalli: AXIS 2100PÄIVÄN URL-URL: http: // /cgi-bin/image640x480.jpgPossible URL: http: // /cgi-bin/image320x240.jpg

Kameramalli: D-Link DCS-2000 & DCS-2100+Mahdollinen URL: http: // /cgi-bin/video.jpg

Kameramalli: DIGILAN TV7204PÄÄTÖS URL: http: // : portti/cgi-bin/video.jpg

Kameramalli: Brilliant IpCam Safe 300 -sovellus URL: http: // /image.jpg

Kameramalli: Panasonic BL-C30-

Kameramalli: AirLink101 AIC250Possible URL: http: // /image.jpg

Kameramalli: Riippumatta NW-7100 -sovelluksesta URL: http: // /image.jpg

Kameramalli: Panasonic WV-NP240Possible URL: http: // /cgi-bin/kamera

Kameramalli: Solwise SEC-MJCAS-210IRPossible URL: http: // /jpeg/camimg.jpg

Ymmärrätkö minkä tahansa muun tyyppisiä kameroita, jotka toimivat hyvin iPhonessa tai URL -osoitteissa, jotta pääset kehyksiin muista malleista? Jos teet, lisää ne alla oleviin kommentteihin.

Saatavana Amazonilta

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
IEGEEK 360 ° CCTV Cam Color Night Vision, Automobile Seuranta turvakamera ulkona …
2 093 arvostelua
59,99 puntaa
päästä

2
CCTV CAM ulkopuolella Color Night Vision, Ctronics 1080p PTZ Digital Zoom WiFi -turvakamera …
1 741 arvostelua
59,99 puntaa
päästä3
【Toimii Alexa】 Sannce 3.0MP Wireless CCTV CAM -järjestelmän, 8CH 5MP NVR, 4x 3.0MP ulkona …
875 arvostelua
£ 246.99
päästä

IP CCTV iPhonessa

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta

Valitse maali, kuten pro

, valitsemasi maalivärit ovat niin välttämättömiä huoneeseen taustalla ja heijastamalla persoonallisuuttasi. Kun valitset maalivärejä, harkitse mitä pidät, mikä tekee sinusta tyytyväisen tai mikä auttaa sinua tuntemaan olosi rauhalliseksi. Jos rakastat kirkkaita, valitse rohkeita, tyydyttyneitä värejä; Jos olet paljon enemmän meditatiivista tyyppiä, yksivärinen, neutraali kaavio saa todennäköisesti paljon enemmän tuntemaan olonsa mukavaksi.

Tässä artikkelissa: Väri -opasväylät värjäysvinkkien näytteisiin

Väri -opas

Kun suunnittelet kotiasi värejä, mieti, kuinka ne vaikuttavat emotionaalisiin reaktioihisi ja miten haluat huoneesi tuntevan. Seuraava on perusväriopas:

Punainen voi tuottaa tunteita, kuten intohimoa, romantiikkaa ja energiaa, kun taas vaaleammat punaisen ja vaaleanpunaisen sävyt ovat paljon rauhoittavampia.

Oranssi on yksi nykypäivän kuumimmista väreistä, jotka ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat jotain hieman rohkeampaa. Yhdistettynä ruskean kanssa, oranssi luo eksoottisen tunteen; Yhdistettynä täydentävän värinsä kanssa, oranssi luo huoneen tasapainon.

Keltainen vaihtelee vaaleasta voista syvään ocheriin. Kirkkaat keltaiset edistävät valppautta ja voivat toimia hyvin keittiöissä tai leikkihuoneissa, kun taas pehmeämpiä, mykistettyjä keltaisia ​​ovat hyvä valinta makuuhuoneisiin.

Vihreällä voi olla sekä lämpimiä että uskomattomia pohjavireitä, joten se toimii hyvin lukuisten muiden värien kanssa. Ole varovainen, jos valitset vihreää ruokasalillesi tai keittiöllesi – jotkut värianalyytikot uskovat, että tietyt vihreän sävyt voivat heijastaa huonosti ruokaa. Vihreä luo rauhallisen tunteen makuuhuoneessa.

Sininen voi olla rauhoittava väri (vaaleat sävyt lisäävät seesteisyyden tunne kylpyhuoneeseen) tai luo paljon iloisempi ilmapiiri (ajattele Cornflower Blue Provençal -keittiössä).

Tapoja maistella väriä

Kun olet kohdistanut värin, älä luota pelkästään maalisiruihin. Lukuisat maaliyhtiöt tarjoavat pieniä näytesäytöitä, jotka ovat riittävän suuria peittämään seinälle muutaman neliömetrin. Toinen tapa testata väri on maalata pala kipsilevyä, vaahtoydintaulua tai puuta. Tämän avulla voit siirtää näytteen huoneen ympärille nähdäksesi, kuinka väri näyttää vuorokauden eri aikoina. Jotkut maaliyritykset tarjoavat myös suuria, uudelleen sijoittavia kuivamaalaa näytteitä, jotka voit pysyä parhaiten seinällä.

Jos väriä, josta olet inspiroinut, ei löydy näyte- tai maalisirusta, älä pysähdy siihen. Tuo väris inspiraatio-olipa se sininen harmaa villapaita tai punainen lehti-maalisekoittimeen ja pyydä niitä vastaamaan sitä sinulle. Monilla yrityksillä on nyt lasertekniikka, joka voi poimia ja sovittaa pigmentit mistä tahansa esineestä.

Maalausvinkit

Jos harkitset tummemman ja vaaleamman värisävyn välillä, mene tummemmaksi. Kevyempi sävy voi joissain tapauksissa näyttää pestyltä, kun taas tummempi versio näyttää rikkaalta.

Vertaa maalisirusi huonekalujen väreihin ja viimeistelyihin auttaaksesi sinua tunnistamaan, mikä maalisuoja voit valita.

Löydä oppaastamme paljon enemmän maalausideoita.

Mene värikkäiden australialaisten kodin

sisään lähestyessä, on aika omaksua kaikki värit ulkona ja tuoda ne kotiisi. Ota vihje tästä tyylikkäältä Melbournesta, Australia Bungalowista, joka on esitelty kirjassa Kaleidoscope: Living in Colors and Modets, joka hallitsee värin käytön. Alun perin 1960 -luvulla rakennettu rikas teal, vihreät ja kultaiset ylläpitävät retro -tunnelmaa pelatessaan rehevää Australian ympäristöä. Napsauta läpi nähdäksesi vilkkaan tilan sisällä, joka antaa sinulle suuren annoksen väriterapiaa.

Kun Katie Graham, Australian kodinsisustuskaupan The Family Love Tree -yrityksen omistaja, osti ensin yhden tarinansa Melbourne Bungalow, se oli ”melko liberace”. Seitsemän viikon aikana haalea taustakuva ja kullattu kattokruunut menivät ja hän teki tilan uudelleen rikkaassa, nykyaikaisessa paletissa.

Valokuvaaja: Derek Swalwell

Lähde: Kaleidescope, 2016, Gestalten

Suunnittelija: Katie Graham; Stylisti: Rachel Vigor

Päämakuuhuoneessa kirkkaansinisen ominaisuus seinä injektoi huoneeseen jonkin verran elämää. Se tuntuu runsasta ja aikuista tekstiilien kerrostettujen bluesin, ruskeiden ja vihreiden sävyjen ansiosta.

Valokuvaaja: Derek Swalwell

Lähde: Kaleidescope, 2016, Gestalten

Suunnittelija: Katie Graham; Stylisti: Rachel Vigor

Muualla päämakuuhuoneessa dramaattiset verhot – kannettavan kapeasta ikkunasta sängyn yläpuolella – yhdistyvät tumman lattian peittämiseen iskun aikaansaamiseksi. Huonekalujen valon pitäminen ja samassa paletissa taide säästää sen kiireiseltä tai ylikuormittomalta.

Valokuvaaja: Derek Swalwell

Lähde: Kaleidescope, 2016, Gestalten

Suunnittelija: Katie Graham; Stylisti: Rachel Vigor

Tumman ominaisuuden seinä ei tunne synkkää ympäröivien valkoisten seinien ja huonekalujen lämpimien sävyjen ansiosta. Se on vain tarpeeksi dramaattinen olematta ylivoimainen.

Valokuvaaja: Derek Swalwell

Lähde: Kaleidescope, 2016, Gestalten

Suunnittelija: Katie Graham; Stylisti: Rachel Vigor

Katie omaksui vanhan parkettilattian ja lisäsi visuaalista kiinnostusta luomalla taidetta, jossa on vaalea puu upotettu kuvioihin, antaen tuoreen päivityksen päivättyihin lattioihin.

Valokuvaaja: Derek Swalwell

Lähde: Kaleidescope, 2016, Gestalten

Suunnittelija: Katie Graham; Stylisti: Rachel Vigor

“Puutarhanäkymien perusteella jokainen huone sai oman värimaailmansa: sinivihreä, oliivi, vihreä, tupakka ja kulta.” Ulkopuolella kaikki nämä värit yhdistetään täydellisessä harmoniassa, joka kattaa luonnolliset elementit ja materiaalit.

Valokuvaaja: Derek Swalwell

Lähde: Kaleidescope, 2016, Gestalten

Suunnittelija: Katie Graham; Stylisti: Rachel Vigor

Ikkunoiden ostaminen NYC: ssä

takaisin elokuussa, tyylitoimittaja Cameron MacNeil ja sain turvotusmahdollisuuden suihkuta New York Cityyn muutamaksi päiväksi tarkistaakseni kaikki asiat tyylikkäästi valtavassa omenassa. Ymmärrettynä kuumana sängynä tyylillä Divasille, ymmärsin, että löysin kaiken motivaation, jota tarvitsin vuoden arvosta H&H: n tarinoita. Motivaatio alkoi upeasta taivaanrantanäkymästä hotellistamme.

Sen lisäksi, että schleppaa menetelmämme New Yorkin maailmanlaajuisen lahjamessun kanssa kampaamaan käsitteitä puolestasi, rakastetut lukijamme, Cameron ja sain ehdottomasti myymälän! Useimmissa tapauksissa New York on mikä tahansa halpa, mutta ymmärrät minut – löydän motivaatiota kaikkialta. Jos haluat tuottaa parhaan, edistyneen DIY: n, vaadit ymmärtämään, mikä on tyylikkäästi huipulla. Sinun on koulutettava silmäsi arvostamaan parasta ja rinnastamaan sitten nämä periaatteet saavutettavissa olevaan mittakaavaan. Tätä varten sinun täytyy tehdä ostoksia! ikkunakauppa, joka on.

Ensimmäinen pysäkki: Bergdorf’s. Tämä ylimmän tason tavaratalo on Mekkaa makuvalmistajille, kuten Aerin Lauder, Deborah Needleman ja Kelly Wearstler. Itse asiassa Bergdorf Goodmanin ylimmässä kerroksessa on Wearstlerin suunnittelema myymälä, joka sisältää hänen ylimääräiset korit sekä tuhoisasti tyylikkäät ravintolan sosiaalisille teekalvoihin.

Bergdorfin ulkopuolella. Tarkista paikalliset: Hattu, jolla on hatun, ei halua, että paparazzi ja vaaleanpunainen – sydän minua?! Voi New York. Fave Bergdorf -tuotteet? D. Porhault Linat ja kaikki tuo loistava pöytätaso.

Bloomingdale oli hauskaa (kuitenkin vähän alhainen).

Hiiren alivalmistus, joka on kääritty kuin Veeeeeeeery-kalliimpi läsnäolo. Olen ehkä pelastanut vähän ikonisen Hermès -nauhan kuvaamisesta, kun voin ottaa yhtä hyvin kuin lemmikkieläin, samoin kuin silloin. Fave Hermès -teos? Nämä herkulliset lasitetut levyt:

Ralph Laurenin kartano oli pisaroiden upea ideamyymälä, joka on mitoitettu niin teatraalisesti, se kuljettaa sinut vielä yhteen maailmaan, joka on täynnä cowboyja, intialaisia, jahtiklubeja ja art deco -lappeja. Tämä on Cameron, joka saapuu Ralphin unenomaiseen Americana -dekadenssin myymälään.

Kate Spade on aina motivaatio ja niin New York, etkö usko? Hänen Soho -myymälä (alla) oli täynnä flirttailevaa muotoa ja tyylikkäitä muistoesineitä. Pidän aina hänen paperitavaroistaan.

Hieman muotikiertotie lihapakkausalueella – Diane von Furstenberg. Itse asiassa kaikki kukkuloiden/kaupungin fanit – missä Whitney ja Olivia duktoivat sen samoin kuin Carrie Bradshaw osti SATC: ssä.

Legendaarinen ABC -matto ja koti. Tuo mitä tahansa Chateau-arvoisista antiikkiesineistä vuosisadan puolivälissä nykyajan teakissä sekä suurimpien lisävarusteiden oodleista.

ABC: n Kiddy-Corner oli Fishs Eddy-kaiken pöytätason budjettitietoisempi emporium. Vintage -ravintola -ruokia jadeittikakun jalustalle oli melkein yhtä hyvin ostettavissa! Minun piti kesyttää raivokkaat menetelmäni, koska minulla oli teini-ikäinen pieni kantolaukku uskoa. suosikkipalat? Ravintolatyyliset levyt:

Okei, tunnustan sen. Olen hieman pakkomielle Thomas O’Brienistä nykyään. Mitä tahansa hän tekee, mitä hän suunnittelee, minusta tuntuu menevän Gagaan. Hänen myymälänsä Aero oli ehdottomasti kohokohta. Cameron piti siitä myös, etkö voi kertoa? fave aero -tuote? Tämä Hickory -puheenjohtajan Tob -sihteeri -työpöytä:

Ja vielä yhdelle nykyiselle rakkaudelle: John Derian Company.

Minulla on uusi tarina hihassani, johon Johnin aikataulu vaikuttaa voimakkaasti. Hänen myymälänsä oli tarkoitus kuolla niin hyvin kuin hän oli myös erittäin ihana! fave -tuote? Decoupage Paperpaino. Ostin tämän todella!

New Yorkin ostamisen ulkopuolella on ruokaa! Kahvilat, ravintolat ja hotellit ovat aina käsitteitä minulle.

Tämä kahvila oli hotellin lähellä lähellä meidän. Miksi ihmiset eivät tee tätä näiden kauheiden edullisten patio -sarjojen sijasta, on minun ulkopuolella.

Meillä oli lounas La Bottegassa, aikavarustetussa ruokapaikassa Merenpakkausalueella sijaitsevassa merihotellissa. Sanon teille, että odotin Don Draperin kävelevän oven kanssa. Seuraava matka New Yorkiin yritän jäädä tänne. Uskon, että olin heikko polvissa tämän paikan päällä. Joten autenttisesti tyylikäs!

Viimeinkin vähän vintage -vetoomus tähän suloiseen leipomoon aivan kadulla DVF: stä. Rakastin vintage -taustakuvaa melkein yhtä paljon kuin rakastin cupcakeani.

Nyt se on edullinen maku.

Tarkastele lisää New Yorkin ostamista inspiraatiota Kimberley Brownin Ocher -poiminnoista.

Valokuvien hyvitykset: 1-4. Michael Penney5. D. Porhault Linat, Elle Decor6. L’Objet Tabriz-astiat, Bergdorf Goodman7-8. Michael Penney9. Hermès-posliinilevyt, Cococozy Blog10-11. Michael Penney12. Kate Spade kaiverrettu perinteiset vaaleanpunaiset kirjeenvaihtokortit, Crane & Co.13-14. Michael Penney15. ABC CATTI & HOUSE Color Readroved Matt, Lime Light Blog16. Michael Penney17. Fishs Eddy Manhattan Blue Plats18. Michael Penney19. Thomas O’Brien -sihteeri -työpöytä Hickory Chair20: lta. Michael Penney21. John derian lintu oksa glperse soikea paperipaino22-27. Michael Penney

DIY -kaapin muovaus

kaapin ovet voivat olla nopeasti kattavia puun muovaamisella paneelikohdasta, joka parantaa koko keittiön ulkoasua. Nämä kaapit käsiteltiin tuoreella maalikerroksella, piilottaen olemassa olevan väärennetyn puuläisän viimeistelyn. Noudata näitä vaiheita aloittaaksesi oman kaappimuutoksen.

Materiaalit

Puun täyteaine

Hioa

Tavallinen paneelin muovaus (tässä käytetään 3/8 ”paksu x 3/4” leveä)

3/4 ″ kynnet

Pohjamaali

Melamiini-, öljy- tai lateksimaali

Työkalut

Hallitsija tai mittanauha

T-neliö

Hiittilaatikko sekä käsisahat tai hiomaisaha

Vasara

Vaihe 1: Valmistele ovet

Poista kaikki kaapin ovet. Merkitse kunkin oven paikka, kun poistat sen varmistaaksesi, että ne korvataan täsmälleen samoilla kaapilla. Poista olemassa olevat laitteistot, täytä reikiä sekä puun täyteaineita sekä hiekkaa sekä edessä että takaisin.

Vaihe 2: Määritä sekä merkitse paneelin muovauksen sijoittaminen

Valitse oven sivu, joka on parhaassa kunnossa, ja työskentele tällä etupinnalla. Tunnista, missä kytket paneelin muovauskappaleet. Yhdistimme 2 ″ laatikon rintaman ulkoreunoista. Määritä viivain tai mittanauha 2 ″ oven jokaisen ulkokulman molemmilla puolilla, samoin kuin 1 ″ laatikkojen kunkin ulkokulman molemmilla puolilla, samoin kuin merkillä lyijykynällä. Vedä viivalla tai T-neliöllä leikkaavat viivat molemmin puolin sekä ovien yläosaan ja pohjaan, jotta voitaisiin viitata muovauksen ulkoreunan sijoittamiseen. Merkitse kaikki ovet ja laatikkoalueet tällä tavalla. Tämä myös antaa sinulle leikataan muovauspituuksien mittauksen. Lisää kaikki oven ja laatikkojen mittaukset tarvittavan muovauksen kokonaismäärän tunnistamiseksi. Lisää tähän mittaukseen 20%, jotta voitaisiin miettiä. Huomaa: Ovien koosta riippuen paneelin muovaamisen koko ja sen sijoittaminen voi vaihdella. Tätä varten ei ole asetettu ohjeita: se on henkilökohtaisen maun asia. Saatat ajatella oven viemistä puutavarakauppaan auttamaan tunnistamaan, mikä näyttää parhaiten.

Vaihe 3: Määritä ja leikkaa muotit

Vaaditaan hiipimällä kunkin muovauskappaleen päät 45 asteessa hivikirjan kanssa varmistaaksesi, että kun naulataan, muovauskulmakappaleita yhdistyisivät kuhun kulmaan. Määritä sekä merkitse muovaus asianmukaisiin pituuksiin, jolloin molemmilla päillä on riittävä pinta -ala kulmakatkoksille. Aseta muovauskappale miterilaatikkoon (niin, että lyijykynämerkki on kulman leikkauksen pisimmässä päässä) 45 asteen kulmamerkissä ja leikkaa sahan ollessa 45 asteen kulmaurassa. Aseta kulma 45 asteen kohdalla, jos käytät voimahiiren sahaa.

Vaihe 4: Kytke muovaus

Riippää mitred -muovauskappaleet lyijykynälinjoilla oven kanssa. Hyödyntämällä 3/4 ″ kynnet, kynsi toiselle sivulle, sitten yksi ylä- tai alaosaa. Seuraavaksi naulaa vielä yksi sivukappale sekä sitten viimeinen ylä- tai alaosa. Kaksi viimeistä kappaletta saattavat vaatia hiukan siirtymistä linjaamaan ne kahdella ensimmäisellä, joten koko “paneeli” istuu suoraan. Tarkastele T-neliötä varmistamaan, että ne ovat suoraan naulaamalla niitä. Täytä kynsien reikät puulen täyteaineella, hiekalla, alkeella sekä maalilla. Asenna ovet uudelleen.

Ilmainen iPhone-sovellus, joka on julkaistu C-Bus Wiser Smart Home Controllerille

C-Bus-viisaampi hyvyys vain jatkaa. Järjestelmän ilmainen iPone -sovellus on nyt saatavana iTunes -sovelluskaupassa, mikä antaa valaistuksen, ilmaston, viihteen, energian ja kameran seurannan kodistasi WiFi: n kautta tai poissa kotoa matkapuhelinverkon kautta. Katso esittelyvideo hypyn jälkeen.

”Wiser -sovellus tarjoaa iPhone/iTouch -yhteyden viisaampaan kodinhallintajärjestelmään. Joko paikallisesti kodin langattoman tukiaseman kautta tai matkapuhelimen 3G -yhteyden kautta kodin hallinta viisaamman kautta on yhtä yksinkertaista kuin yhdistäminen. Kun se on kytketty, ei ole mitään määritettävää. Sinulla on saatavana sormenpäästäsi, kaikkeen, mitä sinun kodinohjaimella on pääsy.

Tähän voi kuulua valaistus, ilmasto, viihde sekä energian ja kameran seuranta. Sinulla voi olla jopa useita yhteyksiä samanaikaisesti yhdenmukaisen, käyttökokemuksen kanssa kaikissa ”

Viisaampi CBUS-Shop.com: www.schneider-elctric.co.uk

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Ilmainen 2 päivän Smart Home Training Comfort

Olemme juuri oppineet, että CyTech tekee erikoistarjousta koulutuksesta. Rajoitetun ajan, jos saat mukavuustutkimuspakkauksen, he toimittavat poikkeuksellisen kahden päivän koulutuskurssinsa ilmaiseksi (lukuun ottamatta majoitusta).

Seuraava kurssi on suunniteltu 21. ja 22. syyskuuta 2010 TouchBase Meetng Centerissä Premier Inn Heathrowissa. Tutkimuspakkaus koostuu mukavuuspaneelista Plus KP04, RC01, DP03, RGR04, UCM, SCS/Esprit ja Comfigurator -ohjelmisto. Lue kaikki yksityiskohdat …

CyTech/Comfort Training -ohjelma – 21. ja 22. tammikuuta 2010, klo 10.00–17.30
Paikka – TouchBase Service Center, Heathrow Premier Inn (Bath Road), 15 Bath Road Hounslow, Middlesex TW6 2AB

Virvokkeet ja kevyt lounas tarjotaan. Kahden päivän kustannukset ovat 141 puntaa, mukaan lukien arvonlisävero tai 200 dollaria muille kuin Yhdistyneen kuningaskunnan osallistujille tai ilmaiseksi ostamalla EV01-tutkimussarja mistä tahansa jakelijalta.

Kurssisisältö – Mukavuuskoulutuskurssi on tarkoitettu mukavuusjärjestelmän uusille asentajille, joiden on opittava normaalin järjestelmän suunnittelemaan, asentamaan ja ohjelmoimaan, ja olemassa oleville asentajille, jotka haluavat päivittää tietonsa. Harjoitteluun ja funktionaaliseen työhön harjoituslaitteilla on huomattava määrä käsiä.

Edellytykset – ei ole varmoja edellytyksiä harjoittelijoille. Järjestelmän asennuskokemus ja ohjelmointikokemus olisivat hyödyllisiä.

Toimitetut laitteet – koulutuslaitteet osoitetaan, 1 jokaisesta 2–3 osallistujasta. Jokainen koulutuslaite koostuu

CM9000 mukavuusohjain muuntajalla

LEM01-M2 Paikallinen laajennusmoduuli

KP04 LCD -näppäimistö

DP03 -oviasema, jossa RGR04 Ringer

UCM05 Universal Communications -moduuli

SEM01-M2 OLEN LAAJENNUSMODUULI

UCM/GSM2

Harjoittelulaitteissa on useita kiinnitysasentoja, jotta muut moduulit voidaan lisätä Easlilylle.

Osallistujat tuomaan

Kannettava tietokone/muistikirja – tarvitaan ohjelmointiharjoitteluun

Perustyökalu

Koulutustavoitteet

Oppia mukavuudesta, sen eduista ja ominaisuuksista, ominaisuuksista

Mukavuusjärjestelmän määrittämiseksi ja suunnittelemiseksi – moduulit, vaihtoehdot, arkkitehtuuri.

Oppiaksesi asentamaan, kytkemällä mukavuus ja oheislaitteet.

Jotta voitaisiin ohjelmoida mukavuus uuden Comfigurator 3: n avulla

Nojata kuinka integroida mukavuus KNX: ään

Oppia testaamaan ja tilaamaan mukavuusjärjestelmä KNX: n kanssa

OSA 1 Tuotelaharjoittelu
1. päivä ennen lounasta

Johdanto mukavuuteen – 5 miniute -videota

Johdanto Cytechiin

Esittely

Avainominaisuudet

Ulkoiset rajapinnat

Suunnittelu ja kokoonpano

Osa II tekninen koulutus
1. päivä lounaan jälkeen – 2. päivän lounas

Mukavuusyhteydet ja johdotus, asetukset

Comfigurator -ohjelmointi – Johdanto uuden sukupolven Comfigurator 3: een

Laiteohjelmiston päivitys (Tuo mukavuus.II, UCMS, SEMS, jotka vaativat päivitystä)

KT03 mukavuudella

Testaus- ja käyttöönottovinkit, yleiset ongelmat, työkalut, resurssit

Osa III – Kädet liikunnalla
2. päivä lounaan jälkeen

Käytännöllinen ohjelmointiharjoitus mukavuudella 3 – 4 tuntia

Mukavuustutkimussarja: Cytech.biz

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

QEES: n vihreä asumisvaihtoehto Z-Wave-pohjaiselle älykkäälle kodin energianhallinnalle

Paljon enemmän ‘z-wave auttaa säästämään maailmantyyppisiä tavaroita tänään uudella QEES Smartgate- ja Open-ohjelmistoalustalla. Laitteisto- ja ohjelmistoparit yhdessä mittauslaitteiden kanssa antaa kodinomistajille mahdollisuuden seurata ja hallita niiden energian käyttöä. Smartgate kuvataan ”all-in-one-porttitieksi”, joka korvaa langattoman reitittimen ja lisää puhelinyhdyskäytävän, energianhallinnan ja kodinhallinnan. Avoin ohjelmistoalustan avulla käyttäjät voivat myös määrittää ja hallita kokonaisia ​​älykkäitä kotiverkkoja.

Ympäristön ja budjetin suojeleminen käyttämällä vähemmän voimaa-Z-Wave Alliance -jäsen QEES on kehittänyt älykkään mittausvaihtoehdon, joka pystyy hallitsemaan ja säästämään energiaa toimistoissa, hotelleissa ja kodeissa. Vihreä asumisvaihtoehto koostuu kolmesta tärkeästä komponentista: 1) QEEES Smartgate, 2) QEEES Open Software -alusta ja 3) yhteentoimivat mittaus- ja ohjauslaitteet. Ostaessa langattoman viestinnän mahdollistamiseksi kodinhallintaratkaisuissa QEES käyttää tekniikkaa, kuten todistettu Z-aallon langaton standardi.

QEES esitteli äskettäin vihreän asumisvaihtoehdon loistavan suosiota Meting Europe/Smart Houses 2010 -messuilla Wienissä. Tuotesarja on saatavana markkinoilla vuoden 2011 alussa. Vaihtoehto perustuu QEES Smartgate -laitteeseen, joka on ”all-in-one-Gateway”, joka voi korvata vakiona Wi-Fi-reitittimen monissa kodeissa , kun se yhdistää voimakkaan NAT -reitittimen, palomuurin ja puhelinyhdyskäytävän yhdessä laitteessa. Lisäksi QEEES Smartgate toimittaa rajapinnat nykyaikaiseen energianhallintaan ja kodinhallintaratkaisuihin. Esimerkiksi yhdyskäytävä voidaan helposti kytkeä Ethernet-, Wi-Fi-, Z-Wave- ja Bluetooth-verkkoihin, joissa kaikki laitteet (esim. Matkapuhelimet, kosketusnäytöt jne.) Yhdistetään ohjausverkon muodostamiseksi. Loppukäyttäjät kykenevät siten hyödyntämään älykkään kodin automaatiotekniikkaa ostamaan energiankulutuksen minimoimiseksi taloissa ja toimistoissa jne., Ja hyötymään toiminnoista, kuten energianhallinta, lisää mukavuutta ja myös turvallisuutta.

QEEES Open Software -alusta on juuri se. Se koostuu SmartGate-ohjelmiston paikallisesta hallintaohjelmistosta ja pilvipohjaisesta hallintaohjelmistosta suurten asennuksille energiayhtiöiden tai telcosin kautta. Kuluttajat voivat asentaa ja määrittää kokonaiset älykkäät kotiverkot, mukaan lukien kaikki yksittäiset verkkolaitteet. Tämä mahdollistaa esimerkiksi lämmitysjärjestelmien, ilmastointijärjestelmien, valaistusyksiköiden ja turvajärjestelmien hallitsemisen energiatehokkaalla tavalla. Ostaessa energian säästämiseksi järjestelmä voi esimerkiksi sammuttaa laitteet, jotka ovat muuten voineet pysyä valmiustilassa, ellei niitä ole ohjelmoitu pysymään voimankäytössä kuten jääkaappi jne. Järjestelmä ilmoittaa kuluttajille myös nykyisestä energiankulutuksesta ja mahdollistaa sen mahdolliseksi Tarkista laitteiden tila etäisesti esimerkiksi matkapuhelimella riippumatta siitä, missä käyttäjä todella sijaitsee tuolloin.

Sekä QEES Smartgate että QEEES Open Software -alusta ovat yhteentoimivia laajan valikoiman kodinhallintatuotteita. QEES Green Living -vaihtoehto voi muodostaa ohjaus-, konfiguraatio- ja huoltoyksiköt toisiinsa liittyvien elektronisten laitteiden tehokkaaseen käyttöön taloissa tai toimistoissa ja hotelleissa jne.

Metering Europe/Smart Houses 2010 -messuilla Wienissä sijaitsevien Meting Europe/Smart Houses 2010 -messut vastaanottivat erittäin hyvin Green Living Talousical – Qees -tuotteet ja vaihtoehdot. Vain muutama vuosi sitten kotitalouksien automatisointia pidettiin ylellisyytenä, joka on varattu ihmisille, joilla on erityistä kiinnostusta tekniikkaan. Nyt Qees on asettanut itsensä tavoitteen toimittaa yksityiskohtaisia, mutta taloudellisia älykkäitä kodin ja energianhallintaratkaisuja. QEES: n myynti- ja markkinointijohtaja Morten Bremild korostaa yrityksen esittämää väitettä: ”Jokaisella on oltava mahdollisuus käyttää älykkäitä kodin tekniikoita. Energianhallintavaihtoehdot tarjoavat loistavaa potentiaalia yksityisten kotitalouksien, hotellien, koulujen, toimistojen jne. Energiasäästöjen suhteen ja siten luoda mahdollisuus ottaa käyttöön vihreä ja ympäristöystävällinen elämäntapa – jota kutsumme vihreäksi eläväksi. ”

www.z-wavealiance.org: www.qees.eu

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku