Webbrick -kilpailu

Webbrick -kilpailu – Voita erinomainen webbrick from o2m8.com

O2M8 on lahjoittanut ystävällisesti Webbrickin palkinnon kilpailustamme. Tämä on koko kehityslautakunta, jonka arvo on yli 350,00 puntaa! Kilpailu on perustana. Keksitä juuri mielenkiintoinen idea siitä, kuinka hyödyntäisit Webbrickia suunnitellussa kodin automaatioprojektissa.

Ehkä käytät järjestelmää uuden akvaarion hallitsemiseen, pumpun nopeuden asettamiseen webbrickin pyörivän tulojen avulla tarkkailemalla veden lämpötilaa Dallasin digitaalisten lämpötilan koettimien avulla. Ehkä hallitset keskuslämmitystäsi verkon tai matkapuhelimen avulla … valmista vain ehdotuksesi, lähetä se vastauksena tähän säikeeseen foorumeilla …

Webbrick -kilpailu

Olet ilmainen lähettämään kaavioita tai valokuvia ideasi mukana, mitä paljon yksityiskohtaisempi, sitä parempi.

Huomaa – Käyttäjien on varmistettava, että kirjaudut sisään foorumeille ennen ilmoittautumistaan, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, jos olet voittaja. Jotta voit liittyä näihin foorumeihin, tarvitset ilmaisen tilin (emme jaa sähköpostiasi tai muita tietoja kolmannen osapuolen kanssa!) Napsauta tätä liittyäksesi.

Säännöt – Voit kirjoittaa niin monta kertaa kuin haluat. Tuomarit myöntävät palkinnon parhaiten pitämästään ehdotuksesta. Tuomarien päätös on lopullinen. Käteisvaihtoehtoa ei ole saatavilla. Palkinnolla on 12 kuukauden takuu. Hakemusten päättymispäivä on 31. maaliskuuta 2005. Voittaja julkistetaan ennen huhtikuun loppua 2005. Palkinto lähetetään voittajalle.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku