CommandFusion paljastaa uudet Solo House Automation Controller

Ozzy Wise House Specialists CommandFusion ovat juuri paljastaneet uuden all-in-one-verkkokelpoisen ohjaimen, joka ymmärretään sooloksi.

Suunniteltu talon automaatioon ja teollisuusmarkkinatiloihin, soolo tarjoaa erilaisia ​​hallinto satamia, joihin voidaan lisätä vielä enemmän kasvukortteja.

CommandFusion -tila. Soolo on kehitetty erityisesti tarjoamaan yksittäisiä tiloja sekä pienempiä asennuksia tehokkaalla hallinnassa olevalla suorituskyvyllä kustannustehokkaalla kustannuspisteellä.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat Ethernet -yhteys, joukko tyypillisesti käytettyjä hallintoportteja, tehokkaat ohjeet sekä moottorin järjestäminen, pilvien seuranta ja kaksi lähtö- ja saapumisajaa tulevaa laajennusta varten.

Myös erilaisia ​​hallintokorttien hallintokortteja tarjotaan pian julkaisun jälkeen, nämä kortit mahdollistavat yksilön mukauttamaan sooloa vastaamaan vaatimuksiaan. Kyky lisätä ylimääräisiä RS232/422/485 -portteja, IR -portteja, releitä tai muita hallintoportteja on erittäin helppoa ja kulu. Avoimet protokollat ​​helpottavat liittämistä kolmansien juhlajärjestelmien kanssa, samoin kuin integrointi CommandFusionin omaan IViewer -mobiilisovellukseen on helppo tapaus.

ominaisuudet

2 X RS232 -portit

6 x ir tai 1 menetelmä RS232 -portit

4 x kuiva Ota yhteyttä tuloihin

Aluksella IR Blaster

IR -oppijalla

2 x kasvukorttipaikkaa

Ajoneuvon akkukello akkuvarmuuskopiolla

USB -yhteys PC -viestintään sekä hallintaan

USB Hold -yhteys

Aikataulu ja ohje

Web -selaimen kokoonpano (ei ohjelmistosovellusta määritetä vaadita)

Integraatio CommandFusionin tulevan pilvipalvelun etäseurannan ja kirjautumisen kanssa

Solo on arvioitu vähittäismyyntikustannukset 770 dollaria AUD (noin 360 puntaa), samoin kuin CommandFusion -toimittajan sekä jälleenmyyjäverkon tai CommandFusion -kaupan kanssa. Uusi soolo kuljettaa asiakkaille syyskuun puoliväliin mennessä ennakkotilausten avautuessa 6. elokuuta 2015.

CommandFusion.com: CommandFusion IViewer Lite & Android -sovellus

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai kirjaudu RSS -syötteeseen. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku