QEES: n vihreä asumisvaihtoehto Z-Wave-pohjaiselle älykkäälle kodin energianhallinnalle

Paljon enemmän ‘z-wave auttaa säästämään maailmantyyppisiä tavaroita tänään uudella QEES Smartgate- ja Open-ohjelmistoalustalla. Laitteisto- ja ohjelmistoparit yhdessä mittauslaitteiden kanssa antaa kodinomistajille mahdollisuuden seurata ja hallita niiden energian käyttöä. Smartgate kuvataan ”all-in-one-porttitieksi”, joka korvaa langattoman reitittimen ja lisää puhelinyhdyskäytävän, energianhallinnan ja kodinhallinnan. Avoin ohjelmistoalustan avulla käyttäjät voivat myös määrittää ja hallita kokonaisia ​​älykkäitä kotiverkkoja.

Ympäristön ja budjetin suojeleminen käyttämällä vähemmän voimaa-Z-Wave Alliance -jäsen QEES on kehittänyt älykkään mittausvaihtoehdon, joka pystyy hallitsemaan ja säästämään energiaa toimistoissa, hotelleissa ja kodeissa. Vihreä asumisvaihtoehto koostuu kolmesta tärkeästä komponentista: 1) QEEES Smartgate, 2) QEEES Open Software -alusta ja 3) yhteentoimivat mittaus- ja ohjauslaitteet. Ostaessa langattoman viestinnän mahdollistamiseksi kodinhallintaratkaisuissa QEES käyttää tekniikkaa, kuten todistettu Z-aallon langaton standardi.

QEES esitteli äskettäin vihreän asumisvaihtoehdon loistavan suosiota Meting Europe/Smart Houses 2010 -messuilla Wienissä. Tuotesarja on saatavana markkinoilla vuoden 2011 alussa. Vaihtoehto perustuu QEES Smartgate -laitteeseen, joka on ”all-in-one-Gateway”, joka voi korvata vakiona Wi-Fi-reitittimen monissa kodeissa , kun se yhdistää voimakkaan NAT -reitittimen, palomuurin ja puhelinyhdyskäytävän yhdessä laitteessa. Lisäksi QEEES Smartgate toimittaa rajapinnat nykyaikaiseen energianhallintaan ja kodinhallintaratkaisuihin. Esimerkiksi yhdyskäytävä voidaan helposti kytkeä Ethernet-, Wi-Fi-, Z-Wave- ja Bluetooth-verkkoihin, joissa kaikki laitteet (esim. Matkapuhelimet, kosketusnäytöt jne.) Yhdistetään ohjausverkon muodostamiseksi. Loppukäyttäjät kykenevät siten hyödyntämään älykkään kodin automaatiotekniikkaa ostamaan energiankulutuksen minimoimiseksi taloissa ja toimistoissa jne., Ja hyötymään toiminnoista, kuten energianhallinta, lisää mukavuutta ja myös turvallisuutta.

QEEES Open Software -alusta on juuri se. Se koostuu SmartGate-ohjelmiston paikallisesta hallintaohjelmistosta ja pilvipohjaisesta hallintaohjelmistosta suurten asennuksille energiayhtiöiden tai telcosin kautta. Kuluttajat voivat asentaa ja määrittää kokonaiset älykkäät kotiverkot, mukaan lukien kaikki yksittäiset verkkolaitteet. Tämä mahdollistaa esimerkiksi lämmitysjärjestelmien, ilmastointijärjestelmien, valaistusyksiköiden ja turvajärjestelmien hallitsemisen energiatehokkaalla tavalla. Ostaessa energian säästämiseksi järjestelmä voi esimerkiksi sammuttaa laitteet, jotka ovat muuten voineet pysyä valmiustilassa, ellei niitä ole ohjelmoitu pysymään voimankäytössä kuten jääkaappi jne. Järjestelmä ilmoittaa kuluttajille myös nykyisestä energiankulutuksesta ja mahdollistaa sen mahdolliseksi Tarkista laitteiden tila etäisesti esimerkiksi matkapuhelimella riippumatta siitä, missä käyttäjä todella sijaitsee tuolloin.

Sekä QEES Smartgate että QEEES Open Software -alusta ovat yhteentoimivia laajan valikoiman kodinhallintatuotteita. QEES Green Living -vaihtoehto voi muodostaa ohjaus-, konfiguraatio- ja huoltoyksiköt toisiinsa liittyvien elektronisten laitteiden tehokkaaseen käyttöön taloissa tai toimistoissa ja hotelleissa jne.

Metering Europe/Smart Houses 2010 -messuilla Wienissä sijaitsevien Meting Europe/Smart Houses 2010 -messut vastaanottivat erittäin hyvin Green Living Talousical – Qees -tuotteet ja vaihtoehdot. Vain muutama vuosi sitten kotitalouksien automatisointia pidettiin ylellisyytenä, joka on varattu ihmisille, joilla on erityistä kiinnostusta tekniikkaan. Nyt Qees on asettanut itsensä tavoitteen toimittaa yksityiskohtaisia, mutta taloudellisia älykkäitä kodin ja energianhallintaratkaisuja. QEES: n myynti- ja markkinointijohtaja Morten Bremild korostaa yrityksen esittämää väitettä: ”Jokaisella on oltava mahdollisuus käyttää älykkäitä kodin tekniikoita. Energianhallintavaihtoehdot tarjoavat loistavaa potentiaalia yksityisten kotitalouksien, hotellien, koulujen, toimistojen jne. Energiasäästöjen suhteen ja siten luoda mahdollisuus ottaa käyttöön vihreä ja ympäristöystävällinen elämäntapa – jota kutsumme vihreäksi eläväksi. ”

www.z-wavealiance.org: www.qees.eu

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku