UCAM247 Esittele pistoke sekä Play WiFi IP CCTV -kamera [päivitetty]

Joskus digitaalinen talo voi näyttää siltä, ​​että se tarvitsee nykyään erittäin oman sysadminin. UCAM247: n kavereiden uusi House IP CCTV -kamera lupaa kuitenkin yksinkertaisen 3 -askeleen asennuksen.

Älä enää sekoita reitittimen portinsiirtoa, linkitä vain UCAM247i verkkoosi (langaton tai langaton), lataa ilmainen sovellus (iOS tai Android) ja siirry salasanaan. Se siitä. Voit tarkastella talosi kaikenlaisista Windowsista, Mac OSX: stä tai Linux -tietokoneesta, jolla on Intervect -pääsy myös ohjelmaan, sekä 140 punnan kamera ylpeilee aluksella videotallennuksessa Micro SD: lle, kaksi menetelmää, liikkeen anturi ja infrapuna yönäkö. Katso video ja täysi PR.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
CCTV -kamera ulkopuolella Color Night Vision, Ctronics 1080p PTZ Digital Zoom WiFi -turvakamera …
1 741 arvostelua
59,99 puntaa
Osta Amazonista

2
Turvakamera WiFi: n ulkopuolella, Dekco House CCTV -kamera, jossa on äänivalon hälytys, 1080p CCTV …
43 arvostelua
39,99 puntaa
Osta Amazonista

3
Anran Wireless Solar -turvakamera 360 °, 1080p WiFi -ladattava akku CCTV -kamera koti …
107 arvostelua
£ 84,99
Osta Amazonista

ominaisuudet

Plug & Play -älypuhelimien katselu

Ilmaiset iPhone- ja Android -sovellukset

Portin edelleenlähetystä ei vaadita

Ei vaadita DDN: tä

Ei reititintä pääsyä tarvittavaan

Korkearesoluutioinen video

Useita videovirtoja

Infrapuna yökuva

Todellinen väri IR -leikkaus suodatin

Liiketunnistin

Ajoneuvon videonauhuri

2 Menetelmä ääni

Suojattu videokäyttö

Luo vierailevia katsojia

Pitkä lajike WiFi 802.11b/g/n

Suojattu WiFi (WEP & WPA/WPA2)

Live -näkymä iPhonessa/iPadissa

Live View Android -laitteissa

Live View PC: ssä tai Macissa

640 × 480 (VGA), 320 × 240 (QVGA), 160 × 120 (QQVGA)

H.264 、 MPEG-4 、 MJPEG

Lehdistötiedote

Nerokkaiden langattomien IP -verkkokameroiden valmistaja UCAM247 esittelee tänään ainutlaatuisen WiFi -kameran, joka on tarkoitettu monenlaisiin toimintoihin, jotka vaihtelevat etäkäyttöisestä talon CCTV: stä, ja vanhusten seurantaan, suunniteltu maasta yhtä paljon kuin se on käytettävä vain muutama minuutti.

Toisin kuin perinteiset IP -kamerat UCAM247 -kamerat toimivat kaikenlaisissa laajakaistareitittimissä sekä ilman perinteistä monimutkaisuutta, joka liittyy verkkokameroiden asennukseen, joka voi sisältää sekoittamisen reitittimen asetuksiin sekä kolmannen juhlapalvelujen hyödyntämiseen.

”Useimmat IP -kameranvalmistajat tekevät vahvoja ilmoituksia siitä, kuinka yksinkertaiset heidän kameransa ovat konfiguraatioita sekä hyödyntämistä sekä kaikkia usein näitä sanoja kuulostavat ontolta. UCAM247: llä halutimme sanat ‘turhautuminen vapaaksi”Tarkoituksena on todella, että samoin kuin kameramme ovat todisteita pyrkimyksistämme, joiden avulla yksilöt voivat seuloa heille, mikä on heille merkitystä älypuhelimensa mukavuudesta todella plug-and-play-tapaan”, toteaa myös Bindu Gor, myynti, myös myynti mainosjohtajana UCAM247: ssä.

Ainutlaatuisesti UCAM247-kamerat voidaan asentaa sekä hallita suoraan iPhonesta, iPadista tai Android-laitteesta, joka käyttää mukana olevaa ilmaista sovellusta-joten ei enää ole vaatimusta, että tietokone ei aseteta minkään tyyppisiä paisuneita ohjelmistoja.

Varustettu pitkällä lajikkeella WiFi, infrapunainen yökuva, liikkeen anturi, sisäänrakennettu mikro-SD-videonauhuri, sähköpostivaroitukset ja enemmän jokainen UCAM247-kamera on olennaisesti täysin pakattu, all-in-yksi CCTV-järjestelmä, ilman ylimääräistä laitteistoa tai tarvitaan ohjelmistosovellus.

Joten ei vain yksilö etäisesti tarkastella online-video-videoistaan ​​tilauksestaan, mutta he voivat myös hallita sen toimintoja sekä arvioida minkä tahansa tyyppisiä liikkeitä laukaisivat tapahtumapidikkeet, jotka pidetään aluksella, riippumatta siitä, missä ne tapahtuvat.

Lyhyesti sanottuna, UCAM247 -kamerat ovat ympärillä helpointa IP -kameraa sekä täysin täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä viisasta vaihtoehtoa lapselle sekä lemmikkieläinten seurannasta, taloista sekä liiketoiminnan videoturvallisuudesta sekä monista muista hyödyntämisestä sitä paitsi.

Osta UCAM247 Kamera: UCAM247.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta