Elämä Roomassa – Mistä valita sekoitetut juomat

Fantastiset naiset Italiassa Casa Mia pyysi minua säveltämään vieras julkaista siitä, mistä on maukkaita sekoitetut juomat Roomassa. Se oli vaikeaa työtä, erittäin haastavaa tutkimusta.

Kuva: Gina Tringali

Kuitenkin jotenkin pystynyt yhteen tämän tehtävän.

Melko vähän mustetta on vuotanut recenere, joka liittyy täsmällisesti, miten sekoitetun juoman kohtaus on parantunut Roomassa. En ymmärrä, mitä se oli kuin ennen kuin olen samaa mieltä siitä, että kyllä, on mahdollista saada sekava juoma Roomassa. Kuka tahansa, joka kertoo, että ainoa juoma on punaviiniä tai Aperol Spritz (ei, että jompikumpi niistä ei ole mitään vikaa) on virheellinen.

Vaikka fantastinen baarimikko (tai Mixologisti kuin nykyään kutsutaan) on avain, ympäristö on yhtä tärkeä. On joitain alueita, joissa juomat ovat suuria, mutta en voi päästä vibe ja / tai sisustukseen.

Ohjelmasta tämä listaus on erittäin subjektiivinen. Alla on sijainnit, jotka ovat kaverini, samoin kuin tapana mennä aikaa ja aikaa uudelleen. Ei listalla on muutamia baareja muutamia nuoremmista ystävistäni rakkaudesta. Parafraase tappava ase, “Olen yhtä vanha, että typeryys.” Tämä on kasvanut ihmiset.

Ensimmäinen, aakkosjärjestyksessä hotellin baareja. Olen kuullut, että takaisin päivässä (ehkä 2003?) Paras mahdollisuus hyvään sekajuomaan oli hotellin baarissa, mutta kustannukset ovat yleensä korkeammat.

Olla

Tämä hotelli avasi kaksi vuotta takaisin kauniille Giulian kautta. Entinen luostari, pieni alakerran baari on vakavasti houkutteleva pimeillä harmailla. He tekevät fantastisen ranskalaisen 75. Lämpiminä kuukausina pää yläkertaan kauniiseen kattoterassille.
Huomaa: Viikonloppuyöpissä baari saa erittäin tungosta. Siellä on tyypillisesti linja (ja luettelo) päästä sisään.

Voit tarkistaa loput luetteloni napsauttamalla tätä. Buoton juominen!

Jaa tämä:
Pinterest
Facebook
Viserrys
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Kymmenen vuotta takaisin siirretin Roomaan, ItalyAPRIL 4, 2018A: lle “AGD”
Elämä Roomassa – Ercoli 1928 Pariolijanary 18, 2017in “arkkitehtuuri”
Käytin pidättämään Firenze, Italia.Sept 20, 2017in “arkkitehtuuri”