Seitsemän päivän Sisilia – päivä 5 – keramiikka

Sisilia ymmärretään käsin maalattu keramiikka.

Kuten keittiö, jokaisella alueella on oma tyyli. Minun täytyy kysyä Erica, jossa hän osti Octopus-levynsä. Uskon, että se oli jonnekin lähellä Cefalù.

Kuten olen aiemmin määrittänyt, minulla ei ole paljon enemmän tilaa asunnossani, joten voin vain ostaa muutaman pienen kulhon.

Käytin jotakin niistä kuvissa, jotka Gina otti terassityöstä työskennellyt.

Suurempi sininen sekä valkoinen kulho sekä bitti munankuori yksi (suola tai hillo) ostettiin pienessä työpajassa, joka löytyy parhaiten kadulla. Ceramiche Artiginali Dolù, Larga, 7 Ortigia +39 0931 449451

Muut kulhot ostettiin pienessä myymälässä Salina-saarella. Se löydettiin Malfan ensisijaisesta kadulta. Omistajat kertoivat, että Dolce & Gabbana ostivat pikemminkin muutaman palan. Näet vaikutusvaltaa S / S 2013 -kokoelmassaan.

Puhuminen tästä kokoelmasta, ota huomioon kollegani, että näiden kuninkaiden mustat versiot sekä kuningattaret eivät ole täsmälleen sama asia kuin Mammy-kuviot Amerikasta. Konteksti on välttämätöntä, kun tarkastelet äärimmäisen erityistä amerikkalaista linssiä eri kulttuurista, historiasta sekä maasta. Olin harmissaan, että heidän runaway (kuten eniten) ei ollut moninaisuutta.

Ilmoitan tämän jollekin, joka tarjosi Gladys Knight sivus silmän, kun hän päätyi olemaan tiedottaja täti jemina takaisin päivässä. En välittänyt, että AJ: n huivi korvattiin relaxerilla. Ymmärsin tämän brändin konteksti.

Otettu Metropole-hotellin terassilta Taormina, Sisilia.

Kuvat Dolce sekä Gabbana: Fashionista

Muut kuvat. Minua sekä minun iPhone

Jaa tämä:
Pinterest
Facebook
Viserrys
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Seitsemän päivän Sisilia – Päivä 3 – Notoseptfer 4, 2014Ain “arkkitehtuuri”
Seitsemän päivän Sisilia – Päivä 4 – Ortigian maanviljelijät MarketSptSpember 5, 2014Ain “Italia”
Viikonloppu Motivaatio – Espanja Sisilian kautta Dolce & Gabbanasepember 27, 2014An “Design”